fbpx

De meest gestelde vraag van de afgelopen jaren, betrof de liefde.
“Is de liefde er ook voor mij? Wanneer ontmoet ik mijn tweelingziel?”

Ik ervaar het leven al jaren als single en toch geloof ik dat er voor mij hier op aarde een liefdesmaatje, een tweelingziel, in ieder geval mijn grote liefde is. En dat ik hem ook ga ontmoeten en samen met hem zal zijn. Ik geloof inderdaad in de grote liefde, de prins op het witte paard.
Ik moet ook eerlijk toegeven dat mijn lievelingsboek, vroeger als klein meisje, al het Sprookjesboek was. En dat ik dat nog steeds het mooiste boek vind. Prachtig, de mooie verhalen met goed en kwaad en een fantastische afloop in liefde. Hierin geloven vraagt misschien een wat langere weg, maar is voor mij de mooiste weg.

Op zoek zijn naar de ware liefde
Is de liefde voor iedereen weggelegd? Ik denk van wel. Misschien ben je al samen met je grote liefde en dat is een zegen. Misschien ervaar je veel uitdaging in je liefdesleven,  samen als geliefden. Misschien ben je, net als ik, alleen op dit moment. Ik richt me op mensen die op zoek zijn naar de ware liefde.

Omarmen van zelfliefde
Het cliché dat je eerst jezelf als grote liefde moet ervaren, voordat je de grote liefde kan aantrekken, dat vind ik te kort door de bocht. Want dat zou betekenen dat alle stellen die een mooie liefdesrelatie hebben, allemaal hun grote zelfliefde hebben omarmd? Ik geloof niet dat dit helemaal waar is. Alhoewel ik wel geloof in het omarmen van zelfliefde als kracht om de grote liefde aan te trekken.

Verademing en wat een zegen
Een paar jaar geleden zat ik er heel anders bij dan nu. Ik schatte mijzelf niet echt op waarde en trok mannen aan die dat gevoel voedden. Zo leerde ik dat ik niet slechter over mezelf kon denken dan ik al deed. Dat opende mijn ogen en deed mij op zoek gaan naar mogelijke oplossingen, en liefde in mezelf zien terug te vinden. Die vond ik in een schitterende opleiding, waarin persoonlijke groei, en het vinden van geluk, in jezelf centraal staat. Ik leerde van mezelf te houden en mij op een gelijke positie te plaatsen als ieder willekeurig mens. Niet meer minderwaardig. Wat een verademing en wat een zegen.

Samen groeien
Dat maakt dat ik nu een andere partner wil aantrekken. De lessen die ik eerder kreeg van mijn partners, heb ik gezien en ervan geleerd. Ik geloof ik in het omarmen van zelfliefde. Maar ik geloof niet dat je als single, om je grote liefde aan te kunnen trekken, zelf al perfect moet zijn. Ook in je relatie met jouw grote liefde zal je weer leren en samen groeien.

Ik weet wat mijn vorige relaties kenmerkte, en ik heb lessen geleerd om te voorkomen dat ik weer in dezelfde valkuilen stap. Dat maakt mij rijker en brengt mij dichter bij mijn grote liefde, waar ik mijn leven mee wil delen.

Zogenoemde lijstje
En niet geheel onbelangrijk, wat ik leerde is om te kijken naar waar je nu werkelijk naar verlangt in een partner. Waar moet hij of zij aan voldoen? Het zogenaamde lijstje. En wat zegt dat lijstje over jou? Ben jij daar zelf al een kopie van? Wat zou je zelf nog willen bijspijkeren om ook aan dat lijstje te voldoen?

Mogen overgeven aan het hogere
En wat nu, als na al die lessen, die mooie grote liefde er nog niet is? Moeten we dan nog dieper graven en onze bagage opruimen? In sommige gevallen kan dat helpen, maar ik vind dat we ons mogen overgeven aan het hogere, die ons leidt naar de juiste grote liefde. Hoe en wanneer dat gebeurt, dat laat ik over aan de 5e dimensie, het universum-God. Dan is het nog een kwestie van vertrouwen houden, en erin blijven geloven dat je ware liefde er ook voor jou is.

Terug naar de kern

Aantrekken van je grote liefde

Mocht je nu graag kijken naar wat jou nog kan tegenhouden in het aantrekken van je grote liefde? Dan kan je mij altijd appen of bellen voor een afspraak. Samen zullen we kijken wat er bij je speelt en of je je nog verder kan ontwikkelen of dat je op het punt staat om de grote liefde te omarmen met al je liefde.

Mijn hart staat open voor liefde!

Contact met Ilse

Bel of Whats app 0653813005
Ilse de Rooij
Email