fbpx

Over Ilse de Rooij

Reviews

 

Lees hier over ervaringen van mijn klanten.

Spiritueel verbinder

Geen vraag is raar

Ilse zorgt voor verlichting en verrijking

Ik heb Ilse leren kennen als een hele enthousiaste, zorgzame en lieve vrouw.

Alles is bespreekbaar en haar kijk op bepaalde zaken zorgt voor verlichting en verrijking.
Ze neemt de tijd voor jou!
Ilse weet de vraagstukken zo te formuleren dat je op een andere manier gaat denken of juist bevestiging krijgt in wat je denkt, doet of voelt.
Ik heb Ilse aanbevolen bij veel mensen en ook zij komen (net als ik) met volle energie terug van een sessie.

Zuivere en realistische antwoorden

Alles klopt en komt zoals jij het vertelt.

Lieve Ilse, ik ben dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten. Jouw energie, spiritualiteit en gave zijn ongekend goed. Ik heb al meerdere malen bij jou aangeklopt voor een reading en voor coaching. Jouw gave als medium is ongekend goed. Alles klopt en komt zoals jij het vertelt. Je geeft hele zuivere en realistische antwoorden. Zowel in mijn privé als in mijn werk.

Dankjewel lieve Ilse en tot snel!

Een cadeautje voor jezelf

Een gesprek met Ilse voelt echt als een cadeautje voor jezelf.

Ze is een heel fijn persoon waardoor je gelijk vertrouwd bij haar voelt en het gesprek heel soepel verloopt. Ik kan iedereen een gesprek met haar aanraden, want je zult er geen spijt van hebben!

Liefdevolle verbinding met de engelen

Ilse is een natuurlijk medium dat desgevraagd per direct “aan” kan gaan.

Hierbij heeft ze een prachtige liefdevolle verbinding met de engelen, maar blijft ook met beide benen op de grond. Zo mooi dat het er allemaal is en dat het er allemaal mag zijn.

Ilse is open, eerlijk en oprecht

Ilse is er met haar volle aanwezigheid bij.

Sprankelend, vernieuwend, doortastend en scherp. Ze helpt je meer te zien over jezelf, waardoor patronen duidelijk worden en je vernieuwde inzichten geeft. Dit gaf mij zoveel tools om weer verder te kunnen. Ilse is open, eerlijk en oprecht.

Je krijgt gerichte antwoorden 

Ilse ken ik als een mensenmens die goed verbinding kan maken.

Ze kan goed luisteren en krijgt heel helder boodschappen door. Ze is nuchter en heeft een heldere kijk op de zaak. Je krijgt gericht antwoorden op de vragen die je hebt. Zelf heeft ze dingen aan mij verteld die ze niet kan weten. Maar ook gevoelens of ideeën die ik heb en die ik voor mijzelf hou. Doordat ze mijn wensen in het leven of carrière kan benoemen en mijn kwaliteiten daarin, brengt ze mij aan het nadenken en geeft ze mij inzichten. Het duwtje om toch die ene stap te maken en mijn levenspad verder te bewandelen met vertrouwen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Individuele en groep consults

Ik zie en hoor je graag

Ik ben onlangs verhuisd naar een plek vlakbij zee. Mijn wens al van jongs af aan. Ik loop in 4 minuten naar de zee, vanaf mijn huis.

We zouden, indien je dat leuk vindt, een consult kunnen combineren met wandelen aan zee en thuis bij mij. Dat hoeft niet, maar is wel een mogelijkheid. Je kan dit even bij mij aangeven als je dat prettig lijkt. Dit kan echter alleen bij individuele consults en niet bij groepconsults.

Ik zie en hoor je graag! Leuk om je eens te zien bij videobellen of LIVE bij mij.

Contact met Ilse

Bel of Whatsapp 0653813005
Ilse de Rooij
Den Haag
Scheveningen
Email