fbpx

Spirituele thema's

Individueel levenspad

 

We komen allemaal met een reden op aarde. Dat je er bent is al heel betekenisvol.

Spiritueel verbinder

Geen vraag is raar

Het weer zien
Zelf ben ik iemand die dingen bij anderen ziet, waarvan diegene niet bewust van is, of niet kan zien. Daar help ik je mee. Gewoon benoemen wat er speelt en waar je in zou kunnen groeien. Door het aan te pakken en een plekje te geven.

IK ZORG DAT JIJ ER VERDER MEE KAN

Hoe houden we ons bijzonder en betekenisvol?

We komen allemaal met een reden op aarde. Dat je er bent is al heel betekenisvol.
Alleen vergeten we dat soms wel eens. Door ervaringen uit het verleden, door de drukte of dat het leven ons misschien zelfs overkomt, voor ons gevoel.
Hoe we houden ons bijzonder en betekenisvol, hoe blijven we dit voelen?

Veelal worden dingen ons afgeleerd in plaats van aangeleerd. Er komen mensen op ons pad die ons iets meegeven, iets leren of soms wijs maken, zoals familie, vrienden, collega’s of anderen. Dit kan heel bemoedigend en motiverend zijn. Helaas wijst de praktijk uit dat vaak de wat minder opbouwende lessen ons achtervolgen.

Persoonlijke ontwikkeling
Niet voor niets is er veel aanbod van psychische hulpboeken, therapieën, trainingen over persoonlijke ontwikkeling en meer van dit om ons weer gelukkig te voelen. Er is veel behoefte aan.
Zelf ben ik iemand die dingen bij anderen ziet, waarvan diegene niet bewust van is, of niet kan zien. Daar help ik je mee. Gewoon benoemen wat er speelt en waar je in zou kunnen groeien. Door het aan te pakken en een plekje te geven.

Doordat we vaak wat zijn vertroebeld vergeten we onze talenten, onze kracht en wie we zijn. Dit is zo zonde. Want ieder mens heeft zijn of haar knappe talenten. Hoe mooi zou het zijn als je die weer gaat ontdekken en kan zien bij jezelf? Dat je weer herinnert welke richting je op zou kunnen gaan. Dat je niet meer blijft hangen in wat is geweest, maar dat je stapjes voorwaarts zet richting je dromen en verlangens.

Loop je in een cirkel en kom je steeds weer dezelfde uitdagingen tegen?
Kijk dan eens samen met mij naar de opening, om hier uit te stappen en weer een nieuwe weg in te gaan, die beter bij jouw geluk past.

Het gaat hier niet zozeer om de ander, maar puur over jou en wat jou beweegt en eventueel blokkeert om te doen wat je graag zou willen doen. En misschien ben je door de jaren heen wel helemaal vergeten wat je zou willen in je leven? Dat kan heel goed. Want het leven kan onverwachts ook veel van ons vragen. En het is niet altijd even vanzelfsprekend dat het ons maar voor de wind gaat.
Het gaat erom hoe we dat zelf bekijken, doorvoelen en wat we wel willen. Dat we zelf de regie nemen om het leven naar onze hand te zetten.

Maar hoe dan?
Precies daarvoor is het fijn te weten waar je nu staat en hoe je aarding momenteel is. Waar je 7e chakra naar verlangt en wat je levensopdracht werkelijk is. Mooi als je aards kan zijn, met je 7e chakra verbonden met het universum. Daar help ik je graag bij.

Individuele en groep consults

Ik zie en hoor je graag

Ik ben onlangs verhuisd naar een plek vlakbij zee. Mijn wens al van jongs af aan. Ik loop in 4 minuten naar de zee, vanaf mijn huis.

We zouden, indien je dat leuk vindt, een consult kunnen combineren met wandelen aan zee en thuis bij mij. Dat hoeft niet, maar is wel een mogelijkheid. Je kan dit even bij mij aangeven als je dat prettig lijkt. Dit kan echter alleen bij individuele consults en niet bij groepconsults.

Ik zie en hoor je graag! Leuk om je eens te zien bij videobellen of LIVE bij mij.

Contact met Ilse

Bel of Whatsapp 0653813005
Ilse de Rooij
Den Haag
Scheveningen
Email