fbpx

Over MIJ

Liefdevol verbinden
Direct contact

Spiritueel verbinder

Geen vraag is raar

Spelen is een van mijn kernwaarden

De Rooij is mijn achternaam. Je mag me gewoon Ilse noemen.

Als kleine meid kwam ik ter wereld in Amstelveen in 1980. Mijn fantasiewereld was altijd heel groot. Ik vertelde onbekenden en bekenden hele mooie verhalen over mijn smurfen verzameling en wat ze allemaal meemaakten. Ook met poppen speelde ik tot een jaar of 13. Ik kon mij daar helemaal in kwijt, in het spel. Niet voor niets is één van mijn belangrijkste kernwaarde “Spelen”.

Omringen met mensen

Dat maakt mijn leven kleurrijk

Ik heb me vaak omringd met veel mensen en lieve vrienden, en dat doe ik nog steeds. Ik kan me goed hechten en me liefdevol verbinden, al van kleins af aan. Dat maakt mijn leven kleurrijk. Ieder mens om mij heen heeft een eigen karakter en een eigen manier van geven en ontvangen van liefde.

Mijn echte verhaal

Van vastlopen naar verlichting

Na mijn scheiding met de vader van mijn kinderen was ik compleet ontaard. Ik leefde niet meer in het hier en nu. Mijn geest en lichaam waren van elkaar verwijderd en niet meer met elkaar in contact. Het was voor mij verwarrend vanuit welke bron ik informatie kreeg.

In de afgelopen jaren heb ik geleerd de verschillende energieën van elkaar te onderscheiden. Ik kwam tot het geloof in Christus. Dit gaf mij rust en vrede. Ik voelde me gesteund en ik geloof in deze weg en de engelen. Sindsdien weet ik dat ik enkel en alleen communiceer met de zuivere Goddelijke bron. Hierdoor werk ik zuiver en opbouwend en weet ik de verschillende energieën goed van elkaar te onderscheiden.

Een groot obstakel van mijn problemen was dat ik niet goed geaard was. Ik was er wel en ook weer niet. Ik heb verschillende spirituele jaaropleidingen gevolgd die mij heel ver hebben gebracht. De grootste winst is dit inzicht:

“ Wij zijn samen 1 en we zijn gelijken, ongeacht beroep, functie, geldstatus, familie of vrienden”

Liefde werk en vriendschappen

Geen vraag is raar

Van liefdesvragen tot vragen over werk en vriendschappen. Geld en gezondheid. Geen vraag is raar voor mij. Soms hoor ik nog weleens:  “Het is misschien een gekke vraag hoor, maar…”.

Weet dat ik je met een open blik ontvang en niet of niemand zal oordelen.

Alle emoties komen voorbije

Tot de kern komen

Op basis van de energie van de stem, ben ik heel zuiver in mijn reading.

Ik zie vaak dat mensen die bij mij op consult komen veel emoties ervaren en bepaalde gevoelens of gedachtes niet onder woorden kunnen brengen. Ik kan snel tot de kern komen wat zorgt voor verheldering en verlichting. Dit kan een bevestiging zijn voor iemand, maar ik kan ook meer vertellen dan dat iemand weet en tips geven om verder te komen.

De honger te stillen van de ziel om goed te kunnen aarden, dat is voor iedereen persoonlijk en verschillend. Samen met jou kijk ik graag welke verlangen jouw ziel heeft, om goed te kunnen aarden. Dit kunnen we samen doen, maar ook in een groep.

Visionair en coach

Op basis van liefde en respect

Ik heb een communicatieve achtergrond qua werk, en dat is waarschijnlijk ook weer niet toevallig in mijn werk als spiritueel begeleider. Ik ontvang, communiceer, vertaal en verbind. Dit leidt veelal tot vrede, geruststelling, duidelijkheid en geeft ook een bepaalde vrijheid in jezelf. Alles op basis van liefde en respect, voor alle zielen, met elkaar.

Liefde werk en vriendschappen

Ik leerde om de energie er te laten zijn

Van liefdesvragen tot vragen over werk en vriendschappen. Geld en gezondheid. Geen vraag is raar voor mij. Soms hoor ik nog weleens:  “Het is misschien een gekke vraag hoor, maar…”.

 

Weet dat ik je met een open blik ontvang en niet of niemand zal oordelen.

Mooie inzichten

We zijn samen één

Een groot obstakel van mijn problemen was dat ik niet goed geaard was. Ik was er wel en ook weer niet.
De vraag is of je goed geïncarneerd bent, of in aardse begrippen wel goed in je vel zit. En dat heb ik een tijdje niet gezeten. Ik heb verschillende spirituele jaaropleidingen gevolgd die mij heel ver hebben gebracht. De grootste winst is dit inzicht:

“ Wij zijn samen 1 en we zijn gelijken, ongeacht beroep, functie, geldstatus, familie of vrienden”.

De honger te stillen van de ziel om goed te kunnen aarden, dat is voor iedereen persoonlijk en verschillend. Samen met jou kijk ik graag welke verlangen jouw ziel heeft, om goed te kunnen aarden. Dit kunnen we samen doen, maar ook in een groep.

Individuele en groep consults

Ik zie en hoor je graag

Ik ben onlangs verhuisd naar een plek vlakbij zee. Mijn wens al van jongs af aan. Ik loop in 4 minuten naar de zee, vanaf mijn huis.

We zouden, indien je dat leuk vindt, een consult kunnen combineren met wandelen aan zee en thuis bij mij. Dat hoeft niet, maar is wel een mogelijkheid. Je kan dit even bij mij aangeven als je dat prettig lijkt. Dit kan echter alleen bij individuele consults en niet bij groepconsults.

Ik zie en hoor je graag! Leuk om je eens te zien bij videobellen of LIVE bij mij.

Contact met Ilse

Bel of Whatsapp 0653813005
Ilse de Rooij
Den Haag
Scheveningen
Email