fbpx

Spirituele thema's

Contact met overledenen

 

Afscheid genomen op aards niveau? Hoe verdrietig is het om afscheid te nemen van een dierbare.

Spiritueel verbinder

Geen vraag is raar

Ervaringen
Heb je zelf wellicht ervaringen met je overleden geliefden? Ik kan ze voelen en weet soms dat ze er zijn. Soms kijk ik naar de duif die op de rand van mijn balkon zit en krijg ik spontaan een boodschap binnen. Of ik hoor iemand iets zeggen, dat een van mijn geliefden vroeger altijd zei.

IK ZORG DAT JIJ ER VERDER MEE KAN

Afscheid genomen op aards niveau?

Het is verdrietig om afscheid te nemen van een dierbare. Misschien soms heel jong, onverwachts en met zoveel pijn in je hart.

De vraag of deze pijn en het verdriet ooit zullen verdwijnen, dat kan ik je niet beantwoorden.
Ik geloof dat de ziel nooit verloren gaat en dat het verder voort leeft.
Weliswaar niet lijfelijk meer aanwezig, maar de ziel kijkt mee en volgt jou in jouw leven, en die van je anderen.
Lang genoeg heb ik getwijfeld over het bestaan van zielen in de hemel, overledenen die een boodschap konden doorgeven. Maar ik kreeg steeds opnieuw boodschappen door voor klanten, dat ik er niet meer omheen kon.

Veel discussie
Ik kan me voorstellen dat dit een onderwerp is waar veel discussie over is, twijfel over bestaat en dat eigenlijk niemand zeker weet hoe het precies zit.
We kunnen alleen op onze eigen ervaring en het geloof hierover varen.

We zijn niet alleen
Te vaak verschijnen zielen weer in iemands leven met een boodschap. We zijn niet alleen. Ik geloof dat we altijd gesteund worden door de zielen die zijn heen gegaan vanaf de aarde. Hoe zie jij dit?
Heb je zelf wellicht ervaringen met je overleden geliefden? Ik kan ze voelen en weet soms dat ze er zijn. Soms kijk ik naar de duif die op de rand van mijn balkon zit en krijg ik spontaan een boodschap binnen. Of ik hoor iemand iets zeggen, dat een van mijn geliefden vroeger altijd zei.
Zo liep ik vanmorgen mijn huis binnen en ik rook de koffie. Ik hoorde mijn oma nog zeggen “ik ruik de koffie al”. Prachtig, dan weet ik dat ze er even is. Het geeft me vreugde om dat even te mogen ervaren.

Niet verzinken
Ik geloof dat het helemaal oké is om contact met ze te zoeken. Maar ik vind dat we hier aanwezig moeten blijven, hoe moeilijk en verdrietig dat kan zijn. Niet verzinken in contacten met de zielen boven. Als je iets nodig hebt, komen ze vanzelf wel bij je, en anders via een gesprek met mij bijvoorbeeld.
Het leven is soms pijnlijk en het gemis soms ondraaglijk. En toch is het de bedoeling dat jij hier nog wel bent. De ander ziet je graag in vreugde, en niet blijvend lijden door het gemis van die ander.

Samen in contact
Als je er voor open staat, dan help ik je naar dit stuk te kijken, zo kunnen samen in contact met de overledene komen.

Ik ben er voor je.

Individuele en groepsconsults

Ik zie en hoor je graag

Ik ben onlangs verhuisd naar een plek vlakbij zee. Mijn wens al van jongs af aan. Ik loop in 4 minuten naar de zee, vanaf mijn huis.

We zouden, indien je dat leuk vindt, een consult kunnen combineren met wandelen aan zee en thuis bij mij. Dat hoeft niet, maar is wel een mogelijkheid. Je kan dit even bij mij aangeven als je dat prettig lijkt. Dit kan echter alleen bij individuele consults en niet bij groepconsults.

Ik zie en hoor je graag! Leuk om je eens te zien bij videobellen of LIVE bij mij.

Contact met Ilse

Bel of Whatsapp 0653813005
Ilse de Rooij
Den Haag
Scheveningen
Email