fbpx

Met Ilse

Afspraak maken
Direct contact

Werkwijze

Het consult

Bellen of appen
Voor direct contact: 0653813005

Contact per email
Contact formulier

Direct contact

Meer info of direct een afspraak maken

Na het lezen over mij ben je misschien nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie of wil je direct een afspraak maken

Appen
Je stuurt me een Whatsapp met jouw vraag, of stuurt mij direct een bericht voor het maken van een afspraak, en je sluit af met jouw naam. Ik stuur je dezelfde dag nog even een berichtje terug.

Bellen
Je kan ook altijd bellen, laat bij het horen van de voicemail een berichtje voor mij achter. Dan bel ik je even terug. Het kan natuurlijk zijn dat je vooraf even wilt kennismaken met mij, en dat je wat meer zou willen weten over de begeleiding en hulp die ik je kan bieden. Heel welkom!

Samen zullen we kijken naar jouw situatie en desgewenst een afspraak inplannen. Dit kan zowel overdag, ’s avonds en in het weekend.

Telefonisch, videobellen of live

Het consult

Hebben we een afspraak staan? Het consult kan telefonisch via videobellen (Whatsapp), maar je bent ook welkom bij mij op Scheveningen voor een LIVE consult (eerste verdieping met een trap). Net waar je voorkeur naar uitgaat en wat binnen jouw mogelijkheden ligt.  

In gesprek
Samen gaan we in gesprek. Je kunt het zien als een gesprek met een vriend, vriendin of familielid. We gaan het hebben over wat er speelt bij jou en wat de situatie is. Wat je zoal tegenkomt en wat je vragen zijn. Tijdens het gesprek komen er bij mij beelden door, rijzen er vragen die ik je zal stellen op en zal ik je antwoorden geven. We kunnen contact leggen met de engelen en zielen (overledenen) naast de Goddelijke bron, die altijd aanwezig is tijdens ons gesprek. 

Alles vragen
Alle vragen die je hebt mag je aan mij stellen. Het is ook slim om ze van te voren even op te schrijven, zodat je ze er tijdens het consult even kan bij pakken. 

Wees open en voel je welkom
Gekke dromen, nachtmerries, zielen die je ziet of hoort, schimmen die je ziet. Het mag er allemaal zijn. Daarvoor ben ik er voor jou, om samen met de Goddelijke bron jou te begeleiden. Wees vooral open en voel je welkom met al jouw ervaringen en vragen waar je mee rondloopt. Ik help je verder bij behouden van je eigen energie, bij keuzes maken die op jouw zielenpad liggen en die jou in jouw kracht en blijdschap zetten richting de toekomst. We onderzoeken waar jouw talenten liggen. Het is maar net welke vragen je hebt. We gaan ze samen bekijken en beantwoorden, met behulp van het Universum-GOD.

Veel van elkaar leren

Groepsconsult

Het kan natuurlijk zijn dat je het prettig vindt om samen met andere mensen te komen. Dan kan dat natuurlijk.

We gaan dan met een groep van 5 à 6 personen en maximaal 8 personen aan de slag. Ik leer jullie te aarden, los te komen van het hoofd, te delen en te ontvangen. Per persoon zullen we kaarten leggen en ontvang je een persoonlijke korte reading.
Je kunt zelf een groep samenstellen, maar je kan je ook opgeven voor een groep bij mij. Dan kijken we samen naar een datum en tijd die bij je past. Het leuke van een groep is, dat je thema’s herkent waarmee je rondloopt en dat je zo weer veel van elkaar kan leren.

 

Dit kan o.a. zijn om je talenten/passie te ontdekken, kennis te vergaren of om bijvoorbeeld te kijken naar elkaars lijnen in de samenwerking (werk/privérelaties).

We zullen het hebben over van alles wat jij inbrengt en over van alles wat ik voor jou doorkrijg.

We zullen inzichten ontvangen, antwoorden en dingen bespreken die ik voor je door mag krijgen. Je kan uitgaan van 1 gesprek waar je al heel veel uit kan halen voor jezelf. Je bent altijd welkom om weer terug te komen. Als je na een paar weken of maanden weer zo’n gevoel krijgt om een afspraak met mij te maken, dan is dat het juiste moment. Leuk om je dan weer te zien!

Een vraag achteraf

Daaropvolgend

Het kan natuurlijk zijn dat je nog een laatste vraag hebt, of even iets tegenkomt, als je weer in je dagelijkse ritme bent.

Dan mag je mij kosteloos altijd een berichtje via Whatsapp sturen. Bij veel vragen kan het zijn dat het beter is om weer een afspraak te maken, maar mocht je nog even iets willen weten, dan sta ik daar altijd voor open en ik zal met liefde reageren.

Dit kan ook na een paar weken, maanden of misschien wel jaren zijn.

Individuele en groepsbegeleiding

Tarieven

Consult € 100,-

Tijdens het consult gaan we samen kijken naar jouw specifieke vragen en geef ik jou graag advies. Met dit advies en tools kan je weer (spiritueel) verder groeien en nog meer in je kracht gaan staan. Er is altijd ruimte voor vragen die opspelen tijdens het consult. Wees welkom!

Heb je een korte vraag? App mij dan gerust even. Dan kijken we samen naar een alternatief en een mooi helder antwoord op je vraag. 

Groepsconsult (duur 2,5 uur) € 150,-

Betalingen gaan voorafgaand aan het consult. LIVE consults en groepsconsults kunnen ook contant afgerekend worden ter plaatse.

Bankrekening op naam van: Ilse de Rooij
Bankrekeningnummer: NL75RABO0109739655

Contact met Ilse

Bel of Whatsapp 0653813005
Ilse de Rooij
Den Haag
Scheveningen
Email