fbpx

Spirituele thema's

Dromen en nachtmerries

 

Wat wil jouw droom of nachtmerie jou vertellen?

Spiritueel verbinder

Geen vraag is raar

Verlangens en angsten
Ik ben een typische dagdromer. Het kunnen fantasie dromen zijn of voorspellende dromen. In fantasie zit vaak ook weer veel informatie over je verlangens en je angsten. Leuk om daar naar te kijken en in je dagdromen te duiken.

IK ZORG DAT JIJ ER VERDER MEE KAN

Een boodschap vanuit het universum

Je kent het misschien wel. Je wordt wakker en een vage of misschien zelfs duidelijke herinnering aan de beelden in je slaap komen boven. Soms zijn het duidelijke beelden en vaak ook met een betekenis.

Zo droomde mijn zus vaak voorspellend. Ze zag in de straat huizen te koop staan en die droom kwam steeds terug. En inderdaad, de huizen kwamen te koop. De boodschap voor haar was, dat ze haar eigen huis ook te koop kon zetten voor een nieuwe stap. Dat heeft ze toen ook gedaan. En met succes een prachtige mooiere woning gevonden in een andere wijk.

Dromen vertalen
Dromen kunnen goed vertaald worden. Ook dromen waarbij iemand dood gaat, hebben vaak een symbolische en hele mooie betekenis. Bijvoorbeeld dat je met deze persoon een mooie vergeving meemaakt, een nieuwe start of een diepere verbintenis.

Laten meekijken
Sommige dromen zijn zelf lastig te ontcijferen, maar blijven je aandacht vragen. Op dat moment kan je mij laten meekijken in je dromen. Samen kunnen we er betekenis aan geven, zodat je de droom kan begrijpen en ook weer kan loslaten of de juiste actie erop kan doen.
Het kan ook zijn dat je niet in de nacht droomt, maar overdag wat wegdroomt. Ken je dat? Ik ben een typische dagdromer. Het kunnen fantasie dromen zijn of voorspellende dromen. In fantasie zit vaak ook weer veel informatie over je verlangens en je angsten. Leuk om daar naar te kijken en in je dagdromen te duiken. Hier kan je veel informatie uithalen, die je verder kan helpen.

Terugkerende droom
Een terugkerende droom, zowel in de nacht als overdag, heeft vaak wel een speciale betekenis. Een boodschap vanuit het universum die jou graag in beweging wil zetten of jou een bepaalde richting op wil hebben. Mooi als je leert om dit te herkennen en er een boodschap uit te halen.

Nachtmerries

Nare dingen dromen

Het kan ook zijn dat je nare dingen droomt. Het is niet prettig om dit te zien en te beleven. Dat je er ’s nachts wakker van wordt of ligt. Dat kan heel akelig zijn.

Het is goed om dan eens te kijken naar wat er feitelijk aan de hand is. Wat speelt er zich werkelijk af? Zonder er iets van te vinden of een emotie bij te hebben. Stel dat het niet over jou gaat, maar dat het een verhaal is, een soort film waar je in zit. Wat is er dan gaande? Wat zie je dan? En hoe is het dan voor je?

Cirkel doorbreken
Komen de nachtmerries herhaaldelijk terug? Dan is het wel verstandig om ze te snappen en ze betekenis te geven, om de cirkel van dezelfde nachtmerrie te doorbreken. Vaak is dit lastig om alleen te doen en daarom zal ik je waar nodig bijstaan. Vaak is de boodschap niet zo negatief als dat het in eerste instantie lijkt.

Omzetten in mooie dromen
Wil je graag dromen of nachtmerries veranderen in mooie dromen? Kom dan gerust eens in gesprek met mij. Ik help je graag bij de vertaling, het begrijpen en het helen van stukken die soms naar voren komen uit dromen en nachtmerries.

Individuele en groepsconsults

Ik zie en hoor je graag

Ik ben onlangs verhuisd naar een plek vlakbij zee. Mijn wens al van jongs af aan. Ik loop in 4 minuten naar de zee, vanaf mijn huis.

We zouden, indien je dat leuk vindt, een consult kunnen combineren met wandelen aan zee en thuis bij mij. Dat hoeft niet, maar is wel een mogelijkheid. Je kan dit bij mij aangeven als je dat prettig lijkt. Dit kan echter alleen bij individuele consults en niet bij groepconsults.

Ik zie en hoor je graag! Leuk om je eens te zien bij videobellen of LIVE bij mij.

Contact met Ilse

Bel of Whatsapp 0653813005
Ilse de Rooij
Den Haag
Scheveningen
Email