fbpx

Spirituele thema's

Spirituele vragen

 

Welke spirituele reis ben jij aan het maken?

Spiritueel verbinder

Geen vraag is raar

Mooie verhalen
Ik begrijp ook dat het soms raar kan voelen, wat je waarneemt. Zelf heb ik veel mogen ervaren en zien, en ook in mijn werk veel verhalen mogen ontvangen van klanten. Voor mij is geen vraag te gek of vreemd. Het mag er allemaal zijn.

IK ZORG DAT JIJ ER VERDER MEE KAN

Toegang tot “the spirit”

Of het een reis is, spiritualiteit? Jazeker, zo zie ik dat wel.
Voor de een is alles wat buitenzintuigelijk waarneembaar is, een leugen. Voor de ander een geschenk en voor weer een ander onwetend en een groot vraagteken.

Je kan zelf even voelen waar jij je nu in begeeft. Hoe sta jij tegenover spiritualiteit, waarbij we uitgaan van alle informatie en tekens die we kunnen ontvangen van de niet zintuigelijk mogelijke waarneming? Welke reis ben jij hierin aan het maken?

Toegang tot the spirit
De vraag is of een talent aangeboren is. Of dat we allemaal dat talent hebben om spirituele materie te ontcijferen, voorspellend te zijn of bijvoorbeeld meer aan te voelen dan dat er met onze ogen zichtbaar is.Volgens mij hebben we allemaal toegang tot ’the spirit,’ om meer te weten en meer waar te nemen dan zichtbaar, voelbaar of hoorbaar is.

Pure verdieping
Waar je interesse ligt, daar leer je vaak veel over en dat pas je gemakkelijker toe in de praktijk. Als je vroeger veel van iemand hebt geleerd om te klussen en met je handen te werken, dan ben je daar later waarschijnlijk nog steeds goed in, en je bent er in gegroeid. Zo zie ik dat ook met spiritualiteit. Het is pure verdieping en interesse. Het is veel oefenen, samen met mensen die al wat verder geschoold, zodat je zuiver blijft in wat je ontvangt en wat je ermee doet.

Vanuit het hart
Ik heb zelf een lange weg afgelegd om zuiver te kunnen zijn. Alle ervaringen geef ik door aan anderen. Met een pure motivatie om die ander verder te helpen. Vanuit het hart!

Alle vragen zijn welkom
Ik sta open voor jouw vragen over de weg naar spiritualiteit, dat kan je met mij delen en bespreken.

Ik help je met het ontcijferen van wat er bij jou binnenkomt, gedurende jouw proces van helder communiceren vanuit de bron. Voelen en  waarnemen met al je zintuigen,

Ik begrijp ook dat het soms raar kan voelen, wat je waarneemt. Zelf heb ik veel mogen ervaren en zien, en ook in mijn werk veel verhalen mogen ontvangen van klanten. Voor mij is geen vraag te gek of vreemd. Het mag er allemaal zijn.

Ik hoor en zie je graag op jouw weg naar spiritualiteit. Jij bent welkom met al jouw vragen.

Individuele en groepsconsults

Ik zie en hoor je graag

Ik ben onlangs verhuisd naar een plek vlakbij zee. Mijn wens al van jongs af aan. Ik loop in 4 minuten naar de zee, vanaf mijn huis.

We zouden, indien je dat leuk vindt, een consult kunnen combineren met wandelen aan zee en thuis bij mij. Dat hoeft niet, maar is wel een mogelijkheid. Je kan dit even bij mij aangeven als je dat prettig lijkt. Dit kan echter alleen bij individuele consults en niet bij groepconsults.

Ik zie en hoor je graag! Leuk om je eens te zien bij videobellen of LIVE bij mij.

Contact met Ilse

Bel of Whatsapp 0653813005
Ilse de Rooij
Den Haag
Scheveningen
Email