fbpx

Spirituele thema's

Aarden

 

Voor mij is goed aarden niets anders dan er zijn, aanwezig zijn in het leven en leven!

Spiritueel verbinder

Geen vraag is raar

Gezien en gehoord willen worden
Maar ik geloof dat de kern van aarden dieper ligt. Het ligt in onze ziel, die gezien en gehoord wil worden. Het wil meer uit het leven halen, meer léven, meer vreugde en geluk ervaren. Soms kom je er alleen niet uit hoe dit aan te pakken.
App dan gewoon even. Dan kunnen we er samen naar kijken.

IK ZORG DAT JIJ ER VERDER MEE KAN

Aanwezig zijn in het leven en leven!

Aarden is een veel gebruikte term in de spirituele én in de aardse wereld.
Je hoort vast wel eens iemand zeggen. “Doe rustig aan” of “Neem je tijd”.
Of men zegt dat je beter moet aarden. Ik vind het altijd nog al een algemene term. Althans dat vond ik. Totdat ik het leerde te begrijpen.

Voor mij is goed aarden niets anders dan er zijn, aanwezig zijn in het leven, en vooral leven! Dat klinkt misschien mooi en aangenaam, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Toch?

Mee dealen
We komen allemaal in ons leven verschillende thema’s tegen, waarmee we moeten leren te dealen. Het aanvaarden en een manier vinden om ermee om te gaan. Sommige situaties, ingrijpende gebeurtenissen (zoals ziekte en verlies) kunnen ons ineens doen ontaarden. Het gevoel krijgen dat we het even niet meer zien zitten, niet weten hoe nu verder te gaan, hoe de zaak weer op rolletjes te krijgen. Dat zijn allemaal tekenen dat we ons even niet geaard kunnen voelen.

Voluit leven
Hoe rapen we onszelf weer bij elkaar? Hoe kunnen we weer geaard worden, of beter gezegd, het gevoel hebben dat we voluit met plezier door het leven gaan?

Is dat wel nodig, om geaard te zijn? Jazeker! Je bent hier met een reden en tegenslag is niet gemakkelijk en gaat niet gepaard zonder pijn. Toch wordt er van je gevraagd om een manier te vinden om je hier doorheen te slaan. Soms met hulp van anderen. Vallen en weer opstaan, en blijven geloven in een mooie uitkomst. Het leven is het waard, en uiteindelijk komen er ook weer mooie momenten.

Ontaarden
Ontaarden betekent in mijn ogen niets anders dan het leven even niet erkennen of er even niet willen zijn, door welke omstandigheid dan ook. Ook als je veel met de spirituele wereld bezig bent, kan dat een teken zijn om hier op aarde even niet te willen zijn, als je jezelf er te veel in verliest. Maar ook dagenlang achter je telefoon of series kijken, kunnen uitvluchten zijn om hier even niet aanwezig te willen zijn. Het kan een signaal zijn dat je mag gaan kijken naar je aarding. Hoe is het leven nu voor je, en wat wil je eigenlijk allemaal nog doen? Hoe ziet dat eruit?

Gezien en gehoord worden
Wees sterk en kijk eerlijk naar jouw leven. We kunnen de kleur rood visualiseren, onze wortels laten schieten uit onze voeten, op blote voeten gaan lopen of handen wassen met koud water. Maar ik geloof dat de kern van aarden dieper ligt. Het ligt in onze ziel, die gezien en gehoord wil worden. Het wil meer uit het leven halen, meer léven, meer vreugde en geluk ervaren. Soms kom je er alleen niet uit hoe dit aan te pakken.
App dan gewoon even. Dan kunnen we er samen naar kijken.

Niet ingewikkeld
Aarden is niet iets ingewikkelds, maar vraagt soms wel even de nodige liefde en aandacht.
Goed geaard zijn voelt fijn. In je kracht staan, je maximale potentieel aanspreken en stralen in een wereld die je toelacht.

Individuele en groep consults

Ik zie en hoor je graag

Ik ben onlangs verhuisd naar een plek vlakbij zee. Mijn wens al van jongs af aan. Ik loop in 4 minuten naar de zee, vanaf mijn huis.

We zouden, indien je dat leuk vindt, een consult kunnen combineren met wandelen aan zee en thuis bij mij. Dat hoeft niet, maar is wel een mogelijkheid. Je kan dit even bij mij aangeven als je dat prettig lijkt. Dit kan echter alleen bij individuele consults en niet bij groepconsults.

Ik zie en hoor je graag! Leuk om je eens te zien bij videobellen of LIVE bij mij.

Contact met Ilse

Bel of Whatsapp 0653813005
Ilse de Rooij
Den Haag
Scheveningen
Email