fbpx

De ene dag voelt het vanzelfsprekend dat je overleden dierbaren in je buurt verkeren, terwijl je de andere dag denkt: wat maak ik mezelf wijs?

Een vermoedelijk voor iedereen herkenbare paradox die wordt versterkt doordat twijfel zich aandient op minder vrolijke of onstabiele momenten. En juist op die momenten heb je het nodig te weten dat jouw team van onzichtbare vrienden er voor je is.

Hoe maak je op een laagdrempelige manier contact met de wereld die zich niet voor het blote oog afspeelt?

Spreek een teken af
De wereld van energieën communiceert met ons via tekens. Denk aan de naam van je geliefde die je op verschillende plekken tegenkomt, een bemoedigende quote op een poster langs de weg of een dierbare die je een treffend boek cadeau geeft. Als je de symbolentaal eenmaal ontdekt, zie je het steeds vaker terug. Maar, zoals bij alles, baart oefening kunst. Begin daarom klein en spreek een teken af: een veertje dat uit de lucht komt vallen, een vogel, een tak op de grond, gele nagellak of een quote die jou raakt.

Bron: boek “Tekens zijn overal” van Laura Lynn Jackson

De ziel van een dierbare

Contact met overledenen

Je hebt helaas afscheid moeten nemen van een dierbare. Je zou graag contact met deze persoon willen hebben. Dat kan ik voor je doen.

Maar ik geloof niet in afroep en oproep. De zielen mogen komen wanneer ze willen komen en geven dat door wat ze willen doorgeven. Fijner is het om voor een consult te komen en erop te vertrouwen dat jouw dierbare ziel er zal zijn.

Intentie
Het Universum-GOD komt vanuit liefde op de door haar gekozen tijd. Wel is het mooi als je een intentie bij je draagt, dat wat je graag zou willen vragen of delen met deze dierbare ziel. Vrijwel altijd zijn ze heel duidelijk aanwezig, om jou liefde te sturen en je vragen te beantwoorden.

Contact met Ilse

Bel of Whats app 0653813005
Ilse de Rooij
Email